Lihmskov Feriehus B&B

Frølunds Bødkeri Badekar i træ helt naturligt

Velkommen til Frølunds Bødkeri , Badekar i træ helt naturligt

Velkommen til Frølunds Bødkeri 

Klik på menuen øverst t.h. på skærmen: "Frølunds Bødkeri" og herefter på "Inspiration, for at se et udvalg af bl.a badekar i træ, møbler og kar til planter.

Som allerede oplyst foråret 2019 

Vi takker alle der har fulgt med fra overtagelsen i Valby, helt tilbage fra Reinholdt Palme, som grundlagde Bødkeriet i 1960erne. Som Palme må jeg også indse, at ved omkring de 60 år, er det på tide at lægge Slager & Hammer på hylden. Det er et hårdt og meget fysisk krævende job at være bødker/tøndemager, også set i lyset af, at det ikke længere er muligt at skaffe bl.a teak træ. Derfor vil Frølunds Bødkeri drosler ned og kan p.t. ikke have flere ordre i bogen

 

 

 

 

Lihmskov Feriehus i Vejle Ådal 15 min fra Vejle, Billund og Jelling

Lihmskov har en unik belliggenhed i Vejle Ådal. Stedet er perfekt til naturelskere der ønsker fred og ro. Med natursti og skov lige udenfor døren er der rig mulighed for vandreture på enge og højderyggen Runkenbjerg, dannet under istiden. Igennem det smukke landskab snor Vejle Å sig. Her er et rigt fugleliv hele året, med bl a fiskehejre, isfugl, ugle, musvåge og rød glente. Her finder du to feriehytter med unik belligenhed i noget af Danmarks smukkeste natur.

Tæt på Billund Airport og Legoland, LEGOHOUSE, Lalandia, Givskud, Kongernes Jelling

Hjemmesiden bliver IKKE opdateret så ofte! Så følg os gerne på Facebook og Instagram, hvor der opdateres løbende med nye fotos og informationer om ledige datoer og priser.

Send os en mail på lihmskov@icloud.com

 

 

 

 

Feriehus på Lihmskov gl Station ved skov og eng i Vejle Ådal

Lihmskov Feriehus Bindeballestien Vejle Ådal Glamping lej et sommerhus med luksus safaritelt Lihmskov lej et feriehus i Vejle Ådal  Glamping luksus hytte i skoven