Et udpluk af vores kar

Frølunds Bødkeri, badekar i træ helt naturligt

Badekar i træ du bestemmer selv form og størrelse

Indret dit baderum med et smukt træbadekar. Et træbadekar tilfører rummet atmosfære og varme. Træet holder vandet varmt i længere tid.

Badekar i træ du bestemmer selv form og størrelse

Badekarret har almindeligt afløb og kan nemt placeres i baderum og tilsluttes gulvafløb

Afløbet placeres efter dit ønske i karrets bund og er i princippet samme bundventil om kendes fra bl.a håndvaske. Det betyder du nemt og praktisk kan stille dit træbadekar i nærheden af eksisterende gulvafløb. Under træbadekarrets bund er der luft og plads til en skjult slange. Du kan også vælge at sætte hjul under kar.

 

Frølunds Bødkeri træbadekar udføres efter mål

Lille baderum - vi tilpasser dit træbadekar. Dette kar er 110 cm langt med ryglæn og bruges også som brusested

Du kan vælge at have kombineret træbadekar og brusebund. Det er smukt at se på og børnene vil elske det og bunden er mere skridsikker end traditionelle badekar.

Detaljer fra det smukke håndværk. Her et badekar i teak med børstet stålbånd,

Du vælger selv messing eller stålbånd. Dette kar har tre børstede stålbånd. Karret er konstrueret og samlet i den bedste kvalitet træ. Vi anbefaler teak. Vores træ er fra bæredygtige og certificerede leverandører. Der bliver kælet for alle detaljer på dit træbadekar. Træet er slebet så det føles silkeblødt. 

Rundt trækar

Rund eller oval form på dit nye træbadekar... eller måske firkantet? Højde, bredde og længde vælger du selv. 

Send gerne en tegning af dit badeværelse. Vi kan sende en skabelon af karrets bund så  du nemt kan "flytte" rundt og se hvor og hvordan karret passer ind.  

Træbadekar

Træbadekar klar til at blive pakket og fragtet afsted.

Vores bødkerarbejde er 100% håndarbejde "Made in Denmark" Vi udfører tønder til vin & øl. Blomsterkar og krukker, til urter, blomster og træer: Trækar  til regnvandsopsamling alt laves efter mål så de passer ind hvor du vil have det.

Garanti for kvalitet og smuk forarbejdning. Der bliver kælet for alle detaljer og træbadekarrene er slebet så det føles silkeblødt. 

Blomsterkrukker og bødkerkar udføres i træ

Blomsterkrukker og kar udføres i træ efter mål til urter og oliventræer, buske og blomster

Indret din have eller terrassse med smukke trækar. Bødkeren laver alt på mål og bestilling.

 

 

Egetræskar lavet på bestilling

Du kan vælge selv at afhente dine bestillinger på vores værksted eller få det forsvarligt emballeret og fragtet til din adresse.

Egetræskar bl.a til regnvandsopsamler i haven

Egetræskar bl.a til regnvandsopsamler i haven

Smuk Trækar udført i egetræ. Målet  på det viste kar, svarer til en 1/2 tønde og indeholder ca 110 liter.  Smuk til f.eks. oliventræer på terrassen, krydderurter eller jordbær. Dette kar er lavet på bestilling til en havefest. Karret bliver fyldt med isterninger og holder drikkevarerne kolde på en varm sommerdag.